Koira keksi hauskan tyylin laskeutua portaita – kävely on yliarvostettua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirista ja kissoista on julkaistu paljon huvittavia videoita, joissa nähdään miten lemmikit ovat oppineet kulkemaan kodissaan vaikeistakin paikoista. Eräs koira on ilmeisesti pitänyt portaiden kävelemistä liian tylsänä tapana, minkä vuoksi se onkin kehitellyt oman hauskemman tyylin.

Koiran omistaja on kuvannut lemmikkiään videolle kun se on laskeutunut portaita alas tuttuun tyyliinsä. Videolla nähdään miten koira kävelee portaita alas tavalliseen tapaan muutaman askeleen verran kunnes se laskeutuu vatsalleen. Koira vetää itseään alaspäin etutassuillaan ja antaa vatsan sekä takajalkojen roikkua rentoina perässä.

Omistajan mukaan koira on laskeutunut portaat tällä tavalla alas niin kauan kuin hän muistaa. Ilmeisesti portaissa oleva karvainen kokolattiamatto tarjoaa vatsalle niin mukavat ilmaiset rapsutukset, että se saa koiran heittäytymään aina uudelleen portaisiin vatsalleen.