Kim Kardashian seksikkäässä lateksiasussa – hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on julkisuuden valokeilassa ollessaan kokeillut lukemattomia eri tyylejä. Nainen on saanut oman kauneustiiminsä ansiosta kokeilla niin pitkiä kuin lyhyitäkin hiuksia ja testata useita eri hiussävyjä niin omia hiuksia värjäämällä kuin peruukkejakin käyttämällä.

Nyt Kim Kardashian muisteli punaisia hiuksiaan, joissa hän ihastutti jokin aika sitten ennen kuin värjäsi jälleen takaisin tummaksi kutrinsa. Kuvissa tähti on korostanut punaisen värin räväkkyyttä pukeutumalla siihen päästä varpaisiin. Naisen yllä nähdään punaiset korkokengät ja tiukka punainen lateksiasu, joka korostaa naisen kuuluisaa tiimalasivartaloa kauniisti.

Kim Kardashian vietti juuri ylelliset 40-vuotissyntymäpäivänsä yksityissaarella, jonka sijaintia ei ole julkisesti kerrottu. Hän julkaisi Instagram-kanavallaan bikinikuvien lisäksi myös noin seitsemänminuuttisen videoblogin matkasta, josta näytti juhlakalun lisäksi nauttivan myös perhe ja ystävät.