Näin pussilakana kuin itsestään täkin päälle – TikTok-videosta viraalihitti

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovelluksessa jaetaan hauskojen tanssivideoiden lisäksi paljon erilaisia tutoriaaleja ja niksejä, jotka liittyvät usein kauneuteen, muotiin ja ruoanlaittoon. Tällä kerralla eräs niksivideo kuitenkin esittelee kodinhoidollisen vinkin, jonka avulla petivaatteiden vaihto sujuu rattoisammin.

Petivaatteiden vaihtaminen sänkyyn on useiden ihmisten mielestä varmasti yksi ärsyttävimmistä kotitöistä. Nyt TikTok-sovelluksessa viraalihitiksi levinneellä videolla nähdään miten pussilakanan laittaminen täkin päälle käy kuitenkin naiselta käden käänteessä.

Videolla esitellään hämmentävän yksinkertainen niksi, jossa lakana ja täkki rullataan päällekkäin. Sen jälkeen nainen kääntelee peittorullan kulmat sisään kummaltakin sivulta ja vetää lakanan rullan päälle. Kun rullaa tämän jälkeen lähdetään avaamaan, lakana taianomaisesti liikkuu täkin päälle.

@thefoldinglady

I don’t know how this works but it does 😂 ##bed ##home ##bedroom ##duvet ##hack ##lifehack ##lifehacks

♬ Viva La Swing aka #SandoTwist by @Abiud_Sando – Mingaling 2.0