Laulaja Tweet huolestuneena: ”Naisten tulee olla yliseksikkäitä menestyäkseen musiikissa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä ja kitaristi Charlene Keyes tunnetaan myös taiteilijanimellä Tweet. Useiden tunnettujen artistien kanssa yhteistyötä tehnyt 49-vuotias nainen on huolestunut nykymusiikin trendistä. Hänen mukaansa naisia esineellistetään liikaa.

– Minusta tuntuu, että naisartistien tulee olla yliseksikkäitä, jotta he voivat menestyä musiikkibisneksessä. Heidän on oltava erittäin seksikkäitä ja hyvin alastomia. Kaikkea sitä, mitä minä en aio olla, Tweet kertoo Page Six -lehdelle.

Hän on julkaissut hiljattain singlen Neva Felt This Way. Uuden musiikin promokuvia tehdessä Tweet järkyttyi stylistin asuvalinnoista. Hänen mukaansa kuvauksiin tuotiin ainoastaan trikoita ja toppeja. Laulaja kysyi stylistiltä, missä kaikki vaatteet olivat.