Naisella puhkesi rengas moottoritiellä – Vin Diesel riensi apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York Citystä kotoisin oleva Joan Wall ajoi Los Angelesissa lähellä kansainvälistä LAX:n lentokenttää valtatiellä 405. Hänen renkaansa puhkesi ja nainen ohjasi autonsa tien sivuun. Apuun riensi, kukapa muukaan, kuin toimintatähti Vin Diesel.

– Auto pysähtyy takanani. Ulos astuu joku, jonka tunnen nimenomaan autoista. Ette voi uskoa tätä todeksi! Siinä on klassisten amerikkalainen autojen keräilijä Vin Diesel! Hän avaa autonsa tavaratilan. Hän vetää ulos tunkin ja vararenkaan. Hän vaihtaa puhjenneen renkaan. Kiitän häntä, halaan häntä ja ojennan käsienpuhdistuspyyhkeitä. Hän hyppää takaisin autoonsa ja lähtee, Joan Wall kertoo Page Sixin mukaan.

Vin Diesel aloitti hiljattain uuden aluevaltauksen musiikin parissa. Hän yhdisti voimansa norjalaisen musiikkituottaja DJ Kygon kanssa. Sen tuloksena syntyi Feel Like I Do -niminen single. Kappale edustaa elektronista tanssimusiikkia, ja Diesel kuullaan laulamassa siinä matalalla äänellään.