Perhe rakensi karkkikatapultin – laukaisee makeiset turvalliset välimatkan päästä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronakriisin myötä monien amerikkalaisten Halloweenin vietto oli taannoin vaakalaudalla. Jotkut perheet kuitenkin kehitelivät tuolloin luovia ratkaisuja, joiden ansiosta karkkikierroksia pystyttiin järjestämään turvallisesti.

Pennsylvaniassa asuvan Vince Makin perhe oli päättänyt lyödä viisaat päänsä yhteen kehitelläkseen keinon, jolla karkkia voitaisiin jakaa turvallisesti. Suunnittelu- ja rakennustyön lopputuloksena syntyi candypult, eli karkkipultti -nimen saanut erityinen katapulttirakennelma. Karkkipultin avulla makeiset voidaan laukaista lapsille turvallisen välimatkan päästä.

Vincent Makin mukaan kyseessä on oiva keino jakaa iloa ja saada ihmiset nauramaan vaikeinakin aikoina. Perhe kertoi UPI-uutissivustolle varautuneensa Halloweenin viettoon ylimääräisillä karkeilla, sillä he odottavat yleisöryntäystä pihalleen keksinnön saatua huomiota mediassakin. Aika näyttää riittääkö karkkikatapultille käyttöä myös Halloweenin jälkeen.