Game of Thrones -spinoffin kuvaukset alkavat ensi vuonna – sarjasta saatiin jo esimakua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO:n jättisarja Game of Thrones päättyi viime vuonna ristiriitaisen vastaanoton saaneen viimeisen tuotantokauden merkeissä. Sarjan maailmaan tullaan kuitenkin palaamaan jälleen tulevaisuudessa House of the Dragon -nimisen spinoff-sarjan muodossa.

Nyt sarjan tuotannon on paljastettu alkavan vuonna 2021, mahdollisesti jo muutaman kuukauden sisällä. Sarjasta saatiin jo hieman esimakua Game of Thronesin virallisella Twitter-tilillä, jossa jaettiin konseptitaidetta uudesta lohikäärmeestä.

House of the Dragon tulee sijoittumaan ajallisesti 300 vuotta ennen Game of Thronesia. Sarjan näyttelijöistä on toistaiseksi vahvistettu vasta yksi, kuningas Viserys I Targaryeniä näyttelevä brittitähti Paddy Considine. Vuonna 2022 todennäköisesti alkavan sarjan showrunnereina toimivat Colony-sarjasta tunnettu Ryan Condal ja Game of Thronesin jaksoja ohjannut Migue Sapochnik.