Karhunpentu innostui takapihan riippumatosta – suosikkilelu seuraavien viikkojen ajan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa on kuvattu hauska video, jolla nähdään riippumaton kanssa leikkivä karhunpentu. Nallepienokainen innostuu telmimään roikkuvan laiskottelupaikan kanssa siinä määrin, että videon kuvannut kertoo karhuperheen palanneen pihalle myös uudestaan.

– Etätyöskentely Lake Tahoella on täynnä hyviä puolia. Katselin ikkunasta ulos aamukokouksen aikana elokuun loppupuolella, kun huomasin takapihan terassilla mustakarhun perheen. Emo ja kaksi poikasta olivat leikkimässä pihallamme!, videon kuvannut kertoo.

Hänen mukaansa yksi poikasista kiipesi riippumattoon ja leikki sen kanssa pitkään. Karhuperhe palasi pihalle joka päivä parin viikon ajan. He tuntuivat viihtyneen alueella.