Kohukaunotar iski varatun NBA-tähden – uskottomuus paljastui vaimolle somekuvasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi Kim Kardashian parhaista ystävistä vuosikausien ajan oli Larsa Pippen, joka on Kardashianit-sarjassa vierailun lisäksi muistettu myös yhtenä Miamin Täydelliset naiset -sarjan tähtenä. Hänen ja Kim Kardashianin ystävyys päättyi viime kesänä, kun naista syytettiin salasuhteesta Tristan Thompsoniin.

Larsa Pippen kiisti tällöin huhut ja kertoi, että ei ikinä kajoaisi varattuihin miehiin. Nyt nainen on kuitenkin nähty läheisissä tunnelmissa naimisissa olevan NBA-pelaajan Malik Beasleyn kanssa. Parivaljakosta lähti leviämään sosiaalisessa mediassa paparazzin ottamat kuvat, joissa he kävelevät ostoskeskuksessa Miamissa käsikädessä. Vaimo sai tietää suhteesta samaan aikaan kuvien avulla kun muutkin ihmiset.

24-vuotiaan Malik Beasleyn vaimo Montana Yao oli hyvin yllättynyt nähdessään kuvat miehestä ja 46-vuotiaasta Larsa Pippenistä. ”Vau…en edes tunne tätä miestä”, Yao kommentoi People-sivuston mukaan. Malik Beasleylla ja Montana Yaolla on yhdessä alle kaksivuotias poika Makai.