Mystisesti kadonneen penispatsaan tilalle ilmestyi entistä suurempi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on kuluneella viikolla ihmetelty saksalaisen penispatsaan mysteeriä. Günter-vuorella sijainnut kaksimetrinen ja 200 kiloa painava penispatsas katosi yllättäen kuin tuhka tuuleen. Kukaan ei alunperinkään tuntunut tietävän, mistä se oli vuorelle ilmestynyt.

Nyt Kemptenin kaupungin lähettyvillä sijainneen penispatsaan saagassa on AP-uutistoimiston mukaan tapahtunut uusi käänne. Vuorelle on kuin tyhjästä ilmestynyt uusi, edeltäjäänsä suurikokoisempi penispatsas. Senkin alkuperä on hämärän peitossa.

Alkuperäinen penispatsas nostettiin pystyyn vuorelle tuntemattoman tahon tai tahojen toimesta joitain vuosia sitten. Epätavallisesta puuveistoksesta tuli nopeasti suosittu turistikohde. Patsas kuitenkin katosi hiljattain, ja jäljelle jäi vain tynkä sekä sahanpurua.