Rihanna seksikkäitä uutuusasuissa – poseerasi kuumissa alusasuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna on musiikin julkaisemisen sijaan keskittynyt viime aikoina kosmetiikkaa valmistamaan Fenty Beauty -yritykseensä ja alusvaatteisiin erikoistuneeseen Savage X Fenty -yritykseensä. Nyt toimitusjohtaja eli Rihanna itse poseeraa tuoreissa alusvaatemainoksissa.

Savage X Fenty on tuonut joulumarkkinoille uusia mustia, punaisia ja sinisiä alusvaatteita. Mainoskuvissa on nähty muun muassa malli Lexi Wood ja räppäri Megan Thee Stallion. Tuoreissa kuvissa 32-vuotias Rihanna poseeraa kuitenkin itse hyvin seksikkäät alusvaatteet yllään.

Rihannan ylle on puettu lahkeelliset alushousut ja rintaliivit, jotka paljastavat rintojen alaosan näyttävän leikkauksen avulla. Rintaliiveissä huomio kiinnittyy paljaan ihon lisäksi näyttävään siniseen rusettiin. Tähden tyyli on viimeistelty valkoisilla lateksisukilla ja sormikkailla. Taustalla oleva kuusta muistuttava jääveistos lisää talvista tunnelmaa entisestään.