Pitsa on varmasti suomalaisten ylivoimaisesti suosituin krapularuoka. Nwe Yorkissa sijaitseva Russo’s House of Pizza on vienyt krapulaeväät uudelle tasolle luodessaan rullakebabin tavalla käärityn pitsan, jonka sisällä on myös pastaa ja mozzarellatikkuja.
– Tämä ei totisesti sovi 2.000 kilokalorin dieettiin, pitserian omistaja tokaisee, joka kehitti ”pizzariton” sattumalta.
Ensin valmistetaan periamerikkalainen juustopitsa, sen jälkeen lisätään täytettä ja paistetaan uunissa toiseen kertaan. Kolmannella kierroksella se rullataan ja käytetään vielä kerran uunissa. Pizzaburrito tarjoillaan parmesaaniraasteen kera.
https://www.facebook.com/thisisinsidertravel/posts/2925130327814117
Voit lukea Starassa myös lisää tähän kyseiseen artikkeliin liittyvistä aiheista, kuten burrito, pizza tai laajemmin aihealueesta Lifestyle Ruoka.