Koronaversio olutpingiksestä – näin voi pelata itsensä kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beer pong -peli, eli olutpingis, on Yhdysvalloissa todella suosittu juomapeli, jota etenkin opiskelijat pelaavat usein illanvietoissa isolla porukalla. Pelissä vastustajan olutmukiin tulee osua pingispallolla. Uudessa koronaystävällisessä versiossa pelataan kuitenkin yksin.

Koronaviruksen jyllätessä verkossa on nähty kotivideoiden muodossa huvittavia versioita yleisistä juomapeleistä, joita on muokattu sosiaalisen eristäytymisen vuoksi. Nyt eräs nainen on keksinyt pelata olutpingistä yksin itsensä kanssa heittämällä palloa peilin kautta punaisiin mukeihin.

YouTube-videolla nähdään miten nainen on kiinnittänyt punaiset mukit hänen omaan paitaansa kiinni. Nainen yrittää osua peilin kautta heitollaan mukeihin. Aina onnistuessaan nainen saa ottaa huikan juomastaan, joka näyttää kuitenkin oluen sijaan olevan viiniä.