Jättipovinen kamelinvarvaskaunotar lauloi kurkkuun – pikkutuhma mikrofoni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman pulleimman vaginan omasta mielestään omistava Mary Magdalene on noussut julkisuuteen kehonmuokkausoperaatioidensa kautta. Hän haluaa olla runsasmuotoinen vaihtoehtomalli, joka ansioituu myös aikuisviihteen saralla.

Äsken rintoihinsa lisätäytettä ottanut nainen joutui hankalaan tilanteeseen, kun toinen hänen rinnoistaan päästi täyteaineita ulos. Nyt Mary on kaiketi saanut vuodon korjattua, sillä hän on innostunut julkaisemaan runsaasti pikkutuhmaa materiaalia sosiaaliseen mediaan. Nainen laulaa muun muassa fallossymbolin lailla toimivaan kurkkuun.

Hän on valinnut karaokekappaleekseen Britney Spearsia. Hänen laulutaidoistaan voi olla montaa eri mieltä, mutta show on joka sekunnilla toistaan intensiivisempi.