Maskeeraajan pelottavat muodonmuutokset – näitä hahmoja et haluaisi nähdä hämärällä kujalla

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osaavat meikkitaitelijat pystyvät luomaan uskomattomia muodonmuutoksia iholle taitavan värien käytön ja varjostustekniikoiden avulla. Verkossa onkin nähty lukuisia esimerkkejä meikkaamisen asiantuntijoiden upeista taidonnäytteistä.

Nyt Instagramissa hämmästyttää Tenisha Billington -niminen nainen, joka osaa maskeerauksen keinoin luoda todella näyttäviä hahmoja. Nainen on jo aiemmin herättänyt huomiota taitavalla meikkaamisellaan, mutta etenkin Halloweenin aikaan Yenishan luomat karmivat maskeeraukset alkoivat tuomaan naisen kanaville suosiota.

Tenisha Billington jakaa upeita lopputuloksiaan sekä Instagramin että TikTok-sovelluksen puolella. TikTokissa eniten ihastusta ovat saaneet aikaiseksi nopeat muodonmuutosvideot, joissa nainen sipaisee ihoonsa muutamaa eri vartalomaalia, jonka jälkeen hän esitteleekin jo viimeistellyn lopputuloksen.