Poliisi pysäytti autoilijan – autossa puutarhatuoli penkin tilalla

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Aina ei kannata tehdä itse ja säästää, etenkään silloin kun kyse on ajoneuvon kunnostamisesta. Taannoin eräs kanadalainen autoilija pysäytettiin vähintäänkin hämmentävän penkkiratkaisun vuoksi.

Poliisi oli pysäyttänyt Toronton ulkopuolella autoilijan, jonka ajoneuvon varsinainen kuljettajan penkki loisti poissaolollaan. Sen virkaa toimitti taitettava puutarhatuoli. Kuten arvata saattaa, ei viritelmä mennyt poliisille läpi.

Haltonin alueen poliisilaitos julkaisi kuvia pysäytetyn miehen autosta Twitter-tilillään. Viranomaisten mukaan auton rekisterikilvet poistettiin, ajoneuvo takavarikoitiin ja kuljettaja on sittemmin saanut kutsun oikeuteen tieturvallisuuden rikkomisen vuoksi.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.