Steven Spielberg uhattiin murhata – ohjaaja haki lähestymiskieltoa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvaohjaaja Steven Spielbergin on paljastettu pelkäävän oman ja pereensä henkensä puolesta. Syynä on stalkkeri, joka on uhannut murhata hänet ja yrittänyt jopa hankkia asetta.

Sarah Char -niminen nainen on oikeuden pöytäkirjojen mukaan vainonnut Steven Spielbergiä kuukausien ajan. Spielberg oli muun muassa saanut naiselta Twitterissä viestin, jossa hän uhkaili ohjaajaa murhalla. TMZ-sivuston mukaan poliisit olivat myös paljastaneet naisen yrittäneen ostaa ampuma-aseen toteuttaakseen uhkauksen.

Steven Spielberg on sittemmin hakenut Sarah Charille lähestymiskieltoa. 73-vuotiaan ohjaajan mukaan nainen on jo aikaisemmin pidätetty uhkailusta, häirinnästä ja stalkkaamsiesta. Charille on sittemmin määrätty väliaikainen lähestymiskielto, jonka myötä hänen täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Spielbergistä ja tämän perheestä.