Drew Barrymore palasi Aina eka kerta -elokuvaan – hauska videotervehdys Adam Sandlerilta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähdet Adam Sandler ja Drew Barrymore näyttelivät yhdessä 50 First Dates – Aina eka kerta -elokuvassa. Elokuvan julkaisusta on tullut kuluneeksi jo 16 vuotta, mutta nyt kaksikko päätti palata elokuvan tunnelmiin ja olla vielä kerran romanttisen komedian Lucy ja Henry.

Videolla Henry-roolihahmo kertaa aivovamman vuoksi muistisairaudesta kärsivälle Lucylle viime vuosien tapahtumia. Heillä on jo aikuiset lapset, maailmassa jyllää koronavirus, jonka vuoksi myös pesäpallopelit pelataan pahviyleisön edessä. Naisen mielestä miehen kertomat asiat kuulostavat niin utopistisilta, että hän epäilee niitä keksityiksi.

Drew Barrymore on aloittanut oman keskusteluohjelman, The Drew Barrymore Show, jonka johdosta myös Adam Sandler naista sketsin loppupuolella onnittelee. Keskusteluohjelman ensimmäinen jakso on jo esitetty ja siinä naisen vieraina olivat muun muassa Reese Witherspoon, Lucy Liu ja Cameron Diaz.