Varjoliitämässä ollut joulupukki törmäsi sähkölinjoihin – palokunta pelasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulupukki on esitetty tyypillisesti matkustamassa porojen vetämässä rekissä. Nyt hän vaikuttaa kokeilleen toisenlaista tapaa matkustaa, tosin melko kehnolla menestyksellä.

Kalifornian Sacramentossa todistettiin sunnuntaina odottamatonta tilannetta Joulupukiksi pukeutuneen miehen harrastettua motorisoitua varjoliitoa. Makeisia paikallisille lapsille jakamaan matkalla ollut mies ei huomannut katsoa tarpeeksi tarkkaan eteensä, joten hän törmäsi trikensä ja varjonsa kanssa sähkölinjoihin.

Pulaan joutunut Joulupukki pelastettiin pinteestä paikallisen palokunnan toimesta. Sähköjohdot täytyi väliaikaisesti kytkeä pois päältä paikallisen sähköyhtiön toimesta. Pukki kuitenkin selvisi kiperästä tilanteesta lopulta säikähdyksellä, uutisoi CNN.