Huvittava makutesti – kaksi eri-ikäistä kultaistanoutajaa arvioimassa ruokia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat melko persoja kaikille ruoille, minkä vuoksi ne ovatkin aina omistajiensa ruoka-aikaan paikalla kerjäämässä itselleen makupaloja. Nyt kaksi kultaistanoutajaa pääsivät arvioimaan hauskalla videolla erilaisia ruokia, jotka näyttivät jakavan koirien mielipiteitä.

Videolla täysikasvuinen kultainennoutaja Tucker arvostelee erilaisia ruokia pentuystävänsä Pearlin kanssa. Pearl on todella innokas maistelija ja tuntuu pitävän kaikkea todella herkullisen näköisenä, mutta Tucker on jo oppinut tuntemaan ruuat ja osaa olla innostumatta esimerkiksi kasviksista.

Huvittavalla videolla nähdään miten esimerkiksi parsakaali ei innosta Tuckeria yhtään kun taas Pearl ei malttaisi olla maistamatta sekä omaansa että Tuckerin parsakaalin palasta. Pearl huomaa kuitenkin parin haukun jälkeen, että viisaampi Tucker oli oikeassa.

Makeat hedelmät kuten omena ja vesimeloni olivat Pearl-pennun mielestä todella herkullisia. Tuckeria ne eivät kuitenkaan olisi voineet vähempää innostaa. Tucker alkoi innostumaan ruoista vasta kun se haistoi huoneessa kanan, joka tuntuikin olevan kummankin koiran lempiherkku.