Jessica Alba bikineissä – vartalo hipoo yhtä täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Jessica Alba on tullut tunnetuksi rooleistaan elokuvissa, kuten Sin City ja Fantastic Four. 39-vuotias kolmen lapsen äiti on viime vuosina toiminut myös yrittäjänä oman The Honest Company -yhtiön toisena perustajana.

Nyt Jessica Alba on kerännyt katseita näyttävien kuvien merkeissä. Näyttelijä nähdään poseeraamassa Women’s Health -lehden otoksissa muun muassa valkoisissa bikineissä ja topissa trooppisissa tunnelmissa. Lehdessä Alba kertoo pitävänsä kuntoa yllä korona-aikoina treenaamalla neljästi viikossa kotinsa kuntosalilla ja harrastamalla pilatesta turvallisessa ympäristössä.

Jessica Alba on nähty valkokankaalla viime vuosina muun muassa Mechanic: Resurrection ja Killers Anonymous -elokuvissa. Hän tähdittää parhaillaan myös L.A.’s Finest -televisiosarjaa ja tulee toimimaan Disney Plus -palvelun Parenting Without Borders -sarjan tuottajana.