Realityhottis on nyt tyytyväinen itseensä: ”Ei enää yhtäkään kauneusleikkausta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Chloe Ferry tuli tunnetuksi The Geordie Shore -sarjan tähtenä. Sarjassa esiintymisen jälkeen nainen on pudottanut painoaan lähes 13 kiloa ja hän esitteleekin hyvin mielellään faneilleen hoikistunutta vartaloon usein vähäpukeisena sosiaalisessa mediassa.

Chloe Ferry on muutaman vuoden aikana muuttanut ulkonäköään myös useilla kauneuskirurgisilla toimenpiteillä. Viimeisimpänä hän pienensi rintojaan, koska hän halusi laihtumisen jälkeen olla omasta mielestään sopusuhtaisemman näköinen. Nyt 25-vuotias tähti on tullut siihen lopputulokseen, että leikkaukset saavat hänen osaltaan nyt riittää.

Chloe Ferry ei enää halua muuttaa itsessään mitään. Hän on nyt tyytyväinen itseensä ja Daily Mail -sivuston mukaan kertonut olevansa sitä mieltä, että hänellä on viimein juuri se vartalo, jonka hän on aina halunnutkin. Realitytähti on paljastanut saavuttaneensa haluamansa tulokset dieetillä, jonka aikana hän sai nauttia vain 1.300 kilokaloria päivittäin.