Britney Spearsin isä ikävöi tytärtään – eivät ole enää puheväleissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on yrittänyt jo kauan aikaa päästä eroon isänsä holhouksesta. Oikeus eväsi taannoin oikeusistunnon päätteeksi tähden hakemuksen edunvalvonnan siirtämisestä pysyvästi pois Jamie Spearsilta. Oikeustaistelu ja isän voittaminen oikeudessa rikkoivat Britneyn ja Jamie-isän välit lopullisesti.

Britney Spears on oikeudenkäynnin jälkeen päättänyt olevansa esiintymättä niin kauan kuin Jamie toimii hänen edunvalvojanaan. Isä ja tytär eivät ole olleet puheväleissä elokuusta lähtien, mikä on surettanut perhettä suunnattomasti. Jamie on kertonut ikävöivänsä tytärtään suunnattomasti.

Jamie Spearsista on mediassa maalattu rahanahnetta kuvaa, mutta hän on nyt kertonut ajatelleensa aina ensisijaisesti tyttärensä terveyttä kaikissa päätöksissään. Jamien mukaan tytär ei edelleenkään ole kykenemään itse tekemään tärkeitä häneen liittyviä ja taloudellisia päätöksiä, minkä vuoksi isä haluaa vielä 12 vuoden jälkeenkin toimia hänen edunvalvojanaan.

– Rakastan tytärtäni ja ikävöin häntä suunnattomasti. Haluan jatkaa Britneyn suojelemista jatkossakin niiltä ihmisiltä, jotka haluavat hänelle ja koko meidän perheellemme pahaa, Jamie Spears kommentoi CNN-uutisille antamassaan haastattelussa.