Mike Tyson tuntee syyllisyyttä Tupac Shakurin kuolemasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-legenda Tupac Shakur kuoli jouduttuaan ammutuksi Las Vegasissa vuonna 1996. Räppäri sai surmansa vain tunteja sen jälkeen, kun hän oli ollut katsomassa Mike Tysonin ja Bruce Seldonin välistä nyrkkeilyottelua. Nyt Tyson on kertonut tuntevansa syyllisyyttä tähden kuolemasta.

Mike Tyson kertoo painostaneensa Tupac Shakuria saapumaan otteluunsa. Jälkikäteen nyrkkeilijä on pohtinut olisiko hänen ystävänsä edelleen elossa, jos hän ei olisi tehnyt niin. Tysonin mukaan hänen oli myös alun perin tarkoitus lähteä räppärin kanssa Las Vegasin yöelämään.

– Tunnen hieman syyllisyyttä vaadittuani Tupacia saapumaan otteluuni… Minun oli määrä lähteä bilettämään hänen kanssaan. Olin luvannut lähteä mukaan 662-yökerhoon. Olin kuitenkin juuri saanut lapsen, jonka äiti käski minua jäämään kotiin. Niin teinkin, Tyson kuvaili VladTV-haastattelussa.

Tupac Shakuria ammuttiin neljä kertaa hänen ja hiphop-moguli Suge Knightin ollessa matkalla 662-yökerhoon MGM Grand -hotellista, jossa ottelu järjestettiin. Hän kuoli sairaalassa kuusi päivää myöhemmin. Ampumaiskun tekijöitä ei koskaan saatu kiinni.