Henry Cavill loukkaantui – Netflixin The Witcher -suosikkisarjan kuvaukset viivästyvät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Henry Cavill tunnetaan muun muassa Batman v Superman: Dawn of Justice -elokuvasta ja Netflixin The Witcher -fantasiasarjasta. Nyt suosikkisarjan kuvaukset ovat keskeytyneet tähdelle tapahtuneen onnettomuuden vuoksi.

Henry Cavill loukkasi jalkansa noin kuuden metrin korkeudessa sijaitsevalla esteradalla. Onnettomuus ei ollut niin vakava että vamma olisi vaatinut sairaalahoitoa. Se kuitenkin hankaloittaa merkittävästi tähden liikkumista raskaissa panssareissa, ja kuvausaikataulut on The Sun -lehden mukaan jouduttu laittamaan uusiksi.

The Witcher -sarjan kuvaukset keskeytyivät jo aikaisemmin tänä vuonna koronapandemian vuoksi. Ne jatkuivat kesällä, mutta marraskuussa kuvaukset jouduttiin jälleen keskeyttämään neljän kuvausryhmän jäsenen positiivisten koronatestitulosten vuoksi. Sarjan on kuitenkin edelleen määrä jatkua Netflixissä vuoden 2021 aikana.