Alaikäiset sytyttivät Muumimaailman esiintymislavan tuleen – saatiin kiinni yleisövihjeillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naantalin Muumimaailmassa sytytettiin tulipalo jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä. Ilkivaltaisesti sytytetty tulipalo aiheutti vaurioita teatterin lavalle. Poliisi on nyt selvittänyt tulipalon sytyttäjät.

Kolme alaikäistä henkilöä on sytyttänyt tulipalon. Päivystävä palomestari Marko Virolainen kertoi aiemmin STT:lle, että tulipalossa oli ainekset isompaan paloon ja vahinkoihin. Tulipalosta tuli hälytys hieman ennen yhtä yöllä. Palo saatiin sammutettua ennen kuin se levisi suuremmaksi.

– Poliisi on kuullut paikkakuntalaisia, asiaan liittyviä nuoria ja he ovat tunnustaneet teon. Kaikki kolme nuorta ovat alle 18-vuotiaita. Poliisi kiittää saamistaan lukuisista vihjeistä, jotka auttoivat asian selvittämisessä, Lounais-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.