Olivia Munn jakoi lomakuvia – päällä lyhyt paita ja biksujen alaosa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Peliaiheisen Attack of the Show! -sarjan juontajana julkisuuteen noussut Olivia Munn tunnetaan nykyään Hollywood-näyttelijänä. 40-vuotias tähti on viettänyt joulun välipäiviä aurinkoisissa merkeissä tropiikin lämmössä.

Olivia Munn jakoi Instagramissa seuraajilleen silmäniloa näyttävien kuvien muodossa. Niissä näyttelijä poseeraa kameralle päällään lyhyt t-paita ja bikinien alaosat. Tähti koetteli taannoin myös sosiaalisen median rajoja Instagram-tarinoissaan julkaisemalla yläosattomalla videolla.

Olivia Munn on tullut tunnetuksi muun muassa elokuvista X-Men: Apocalypse, Firman pikkujoulut ja The Predator sekä Newsroom-televisiosarjasta. Hänen viimeisin roolinsa oli Netflixin romanttisessa komediassa Love Wedding Repeat, joka sai ensi-iltansa aikaisemmin tänä vuonna.