Samantha painaa 370 kiloa – esiintyy fetissimallina kameran edessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hengenvaarallisesti lihava -ohjelma seuraa sairaalloisen ylipainoisten ihmisten elämää. Useimmilla on syömishäiriön taustalla psykologia traumoja, joita purkamalla saatetaan päästä lopulta toivottuun tulokseen liikakilojen karistamiseksi.

Yksi ohjelmaan osallistuvista on Samantha-niminen nainen, joka painaa 367 kiloa. Hänen kilonsa ovat kertyneet pikkuhiljaa ja nainen on jopa hyödyntänyt kokoaan festissisivustoa luoden. Hänellä on faneja, jotka seuraavat miten nainen syö esimerkiksi kokonaisen kakun yhdellä istumalla.

Samantha käyttää omaa vatsaansa pöytänä. Esittelyvideolla nähdään, kuinka nainen kaivaa hiuksistaan haarukan ja ryhtyy syömään kakkua kameran edessä. Hän on sittemmin viettänyt pitkiä aikoja sairaalahoidossa.