Kelly Bensimon paljasti vartalonsa rannalla – ikä on pelkkä numero

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Nainen on toiminut myös vuosia mallina ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansissa ja suurten muotitalojen näytöslavoilla kävelemässä. Kelly on esimerkki siitä miten upeasti vartalon voi pitää mallinmitoissa myös hieman korkeammalla iällä.

Tällä kertaa julkkiskaunotar nähdään poseeraamassa rannalla vihreissä biksuissa ja esittelemällä vartaloaan eri kuvakulmista. Samalla hän kiittää seuraajiaan saamasta tuesta ja palautteesta sekä kertoo oppineensa itsekin niiden myötä paljon.

52-vuotias Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, toimii nykyään korusuunnittelijana ja kirjailijana. Aiemmin nainen on ollut myös useiden lehtien päätoimittaja ja hän on työskennellyt muun muassa Elle-lehdelle. Mallina toimiessaan Bensimon on nähty Clarins-kosmetiikkamerkin mainoskasvona.