WWE-painija Nikki Bella hakeutui pariterapiaan – haluaa tulla paremmaksi vanhemmaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nikki Bella on amerikkalainen kaunotar, joka tunnetaan hänen WWE-painijataustastaan. Sittemmin 37-vuotias nainen on kuitenkin jäänyt ammattipainijan uraltaan eläkkeelle ja siirtynyt muiden töiden pariin. Omassa realitysarjassa esiintynyt ja kirjan kirjoittanut Nikki Bella keskittyy tällä hetkellä perheeseensä ja pieneen poikaansa.

Nikki Bella sai miehensä Artem Chigvintsevin kanssa heinäkuussa pojan, joka sai nimekseen Matteo. Pian synnytyksen jälkeen Artemin kuvaukset Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa jatkuivat ja Nikki Bella kannusti miestään töihin. Nopeasti yksin jäätyään Nikki kuitenkin katui päätöstään miehen töiden aloittamisen tukemisessa, koska hän huomasi tarvitsevansa vauvan kanssa kotona apua.

Yksin jääminen pienen vauvan kanssa oli Nikki Bellalle vaikeaa. Perheenäiti kertoi People-sivuston mukaan, että hän on aloittamansa miehensä kanssa pariterapian. Aviopari haluaa mennä terapiaan tullakseen paremmiksi vanhemmiksi ja selättääkseen kaikki ongelmat, joita edessä voisi olla. ”Emme koskaan halua olla pariskuntana siinä tilanteessa, että meillä olisi vaikeaa”, Nikki Bella kommentoi.