Laura Cremaschin rantakunto kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Muutama vuosi sitten varsinaisen läpimurtonsa teki Laura Cremaschi, joka on nykyisin eräs paparazzien seuraamista kaunottarista.

Viime aikoina Laura on pitänyt seuraajansa tyytyväisenä upeilla kuvillaan. Nyt hänet nähdään keikistelemässä uima-altaassa, josta käsin hän toivotti seuraajilleen upeaa alkavaa vuotta 2021. Yllään Lauralla on syntisen punaiset biksut, jotka korostavat upeasti hänen täydellisyyttä hipovaa vartaloaan.

Nyt Cremaschi poseeraa sosiaalisessa mediassa upeissa bikinikuvissa, joissa hänellä on kuitenkin myös vakavaa asiaa. Laura nimittäin toteaa italiaksi, että usein jonkin asian arvon ymmärtää vasta kun se on poissa. Tämä sama oppi pätee moniin asioihin meidän jokaisen elämässä.