Vanderpump Rules -tähti loppuraskauden oireista: ”Puhkaiskaa joku minut”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -televisiosarjasta tunnetuksi tullut realitytähti ja kirjailija Stassi Schroeder odottaa ensimmäistä lastaan hänen aviomiehensä Beau Clarkin kanssa. Tyttövauvaa odottavan naisen olo on nyt alkanut käymään tukalaksi kun laskettuun aikaan on enää viikkoja.

Stassi Schroeder on tällä hetkellä raskaudessaan viikolla 32 ja hänen olonsa on alkanut käymään tukalaksi. Nainen jakoi hänen Instagram-tarinassaan kuvan, jossa hän istui sohvalla ja esitteli paljasta raskausvatsaansa. Kuvan yhteydessä tähti kertoi kaikki negatiiviset oireet, joita loppuraskaus on tuonut tullessaan.

Stassi Schroederin hengittäminen on alkanut käymään vaikeaksi. ”En pysty kierähtämään kyljeltä toiselle, en pysty nousemaan vessaan, hengästyn pelkästä makuulle menemisestä ja närästys tuo jatkuvasti oksennusta suuhuni. Minusta tuntuu kuin vatsani räjähtäisi. Puhkaiskaa joku minut”, Schroeder valitteli julkaisunsa yhteydessä.

https://www.instagram.com/p/CHl2FjLnOki/

https://www.instagram.com/p/CFaGrpzjl15/