Eva Mendes on pitänyt sometaukoa – oma tytär huomautti naista puhelimen käytöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Eva Mendes tunnetaan useista elokuvarooleista, joista suureen suosioon ovat nousseet muun muassa Hurjapäät-elokuvat. Eva Mendes on seurustellut Ryan Goslingin kanssa jo noin kymmenen vuotta ja heillä on kaksi lasta, Esmeralda Amada Gosling ja Amada Lee Gosling.

Eva Mendes on viime aikoina julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvia totuttua tahtia hitaammin. Nyt 45-vuotias näyttelijä kertoi Instagramissa syyn siihen minkä vuoksi hän on viettänyt vähemmän aikaa Instagramin parissa. Naisen oma lapsi oli huomauttanut puhelimen käytöstä tähdelle, minkä jälkeen hän oli päättänyt viettää vähemmän aikaa puhelimensa parissa.

Eva Mendesin neljävuotias tytär oli loukkaantunut äidilleen siitä, että äiti oli viettänyt liian paljon aikaa puhelimellaan. Tyttären reaktio oli saanut Mendesin ymmärtämään, että hän ei olekaan aina ollut lapsilleen läsnä vaikka hän onkin ollut kotona. Siitä syystä tähti päätti pitää sometaukoa ja viettää enemmän aikaa lastensa kanssa niin, että he saavat naisen jakamattoman huomion.