Lentokone toivotti Trumpin tervetulleeksi Floridaan: ”Huonoin presidentti koskaan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Donald Trumpin presidenttikausi päättyi viime viikolla, mutta kritiikki häntä kohtaan ei ole loppunut. Trump sai epämairittelevan tervetuliaisviestin palattuaan Floridan Palm Beachilla sijaitsevaan Mar-a-Lago -kartanoonsa.

Mar-a-Lagon yläpuolella lensi sunnuntaina kaksi lentokonetta, jotka vetivät perässään suurikokoisia banderolleja. Toisessa luki ”Trump worst president ever”, eli ”Trump huonoin presidentti koskaan”. Toisessa Trumpia kuvailtiin säälittäväksi häviäjäksi, ja häntä kehotettiin palaamaan Moskovaan.

Donald Trump osti seurapiiritähti Marjorie Merriweather Postin rakennuttaman Mar-a-Lagonin vuonna 1985. Hän perusti kartanoon yksityisen kylpylän ja golfklubin. Viime vuosina Mar-a-Lago on toiminut myös Trumpin ensisijaisena kotina, mikä ei ole ollut naapureiden mieleen.