Cardi B tanssi pelkissä alusvaatteissa – viettelee faninsa rohkealla videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Nainen yllätti taannoin rohkealla seksistä kertovalla WAP-kappaleellaan, jossa oli mukana vierailemassa myös Megan Thee Stallion.

Cardi B on kertonut aiemmin avoimesti toimineena muun muassa stripparina ennen artistin uraansa. Naisella onkin viettelevät liikkeet hallussaan, mikä käy hyvin ilmi myös tähden tuoreimmalta videolta, jossa hän tanssii ja kiemurtelee kameran edessä pelkät alusvaatteet yllään.

Cardi B hemmotteli 81,3 miljoonaa faniaan Instagramissa hyvin seksikkäällä videolla, jossa hän esittelee tanssitaitojaan tuolilla. Tähti on aiemmin kommentoinut kappaleidensa rohkeita sanoituksia ja rohkeita videoitaan kertomalla, että hän ei tee musiikkia pikkulapsille. Naisen mukaan vanhemmat ovat vastuussa siitä mitä heidän lapsensa katsovat, minkä vuoksi tähti ei aio jatkossakaan sensuroida julkaisemaansa materiaalia.