Chachi Gonzales esitteli pyöristynyttä vauvamasuaan – tyttö vai poika?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hildén ja hänen vaimonsa Chachi Gonzales juhlivat marraskuun lopulla heidän tyttärensä Sophia Rosen yksivuotissyntymäpäiviä. Nyt tytöstä on tulossa pian isosisko pienemmälle sisarelle, jonka odotuksesta Jukka Hildén kertoi juuri sosiaalisessa mediassa.

Aviopari ilmoitti iloiset vauvauutiset suloisella kuvasarjalla, jossa Sophia piteli käsissään ultraäänikuvia tulevasta pienokaisesta. Uutisen jälkeen Chachi Gonzales juhli miehensä ja tyttärensä kanssa omaa 25-vuotissyntymäpäiväänsä, jonka yhteydessä hän esitteli ensimmäistä kertaa Instagramissa raskausvatsaansa.

Chachi Gonzales julkaisi jälleen uuden kuvan, jossa hän esitteli sivuprofiiliaan kauniissa neulemekossa. ”Oletko tällä kerralla pojan vai tytön kannalla?”, nainen utelee seuraajiltaan tulevan lapsen sukupuolta.

Chachi Gonzales on Yhdysvalloissa tunnettu tanssija, jonka I.aM.mE -tanssiryhmä valittiin voittajaksi vuonna 2012 America’s Best Dance Crew -kilpailussa. Gonzales on myös näytellyt ja esiintynyt uransa aikana musiikkivideoilla ja hyytävässä Light as a Feather -trillerissä.