Reese Witherspoon esitteli suosikkidrinkkinsä – paljasti reseptin TikTok-videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon on liittynyt nuorten suosimaan TikTokiin jo vuosi sitten. Tähti on kuitenkin julkaissut omia videoitaan melko hitaaseen tahtiin. Nyt nainen päätti esitellä seuraajilleen hänen suosikkijuomansa.

Reese Witherspoon esitteli hauskalla videolla hänen kehittelemänsä drinkin reseptin. Syksyisen juoman nimi on Fizzy Apple Cider ja siihen tulee omenasiideriä, Aperolia, kivennäisvettä ja kuohuviiniä. Drinkin viimeistelee vielä jääpalat ja pieni omenaviipale.

Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa Walk the Line, Julmia aikeita ja Blondin kosto -elokuvarooleistaan. Viime vuosien ajan 44-vuotias nainen on työskennellyt näyttelijänä, tuottajana ja myös yhtenä käsikirjoittajista Big Little Lies -draamasarjassa.

@reesewitherspoon

My Fizzy Apple Cider cocktailrecipe!💃🏼🍂🍎

♬ The Git Up – Blanco Brown