Demi Mooren kasvot hämmästyttävät – leikkeli ulkonäkönsä pilalle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Demi Moore tunnetaan naisen lukemattomista roolisuorituksista monissa menestyksekkäissä elokuvissa. Nyt 58-vuotias kaunotar paljasti, että hänen salainen haaveensa on kuitenkin ollut aina päästä toimimaan mallina muotinäytökseen.

Nyt Demi Moore pääsi toteuttamaan unelmansa kun hänet valittiin kävelemään Fendin muotinäytökseen. Nainen ei pelkästään saanut osallistua näytökseen vaan hän sai kunnian olla avaamassa muotinäytöstä ensimmäisenä mallina.

Demi Mooren yllä nähtiin todella upea musta luomus, jonka avara kaula-aukko ja pitkät dramaattiset hihat keräsivät katseita. Moni kiinnitti huomionsa myös Demi Mooren kasvoihin, jotka näyttivät muuttuneen melko paljon. Naisen esiintyminen näytöksessä sai aikaan huhuja kauneuskirurgisista toimenpiteistä, koska etenkin Demi Mooren silmien, suun ja poskipäiden alueet näyttivät hyvin erilaisilta kuin ennen.