Äärimmäisen ylipainoiselle Tammylle karu tuomio – pakko laihduttaa nopeasti 45 kiloa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen TLC-televisiokanavalla esitetään sairaalloisen lihavien siskosten elämää ja laihdutusurakkaa. Amerikkalaiset Amy ja Tammy Slaton ovat noin kolmekymppisiä siskoksia, jotka tähdittävät 1000-lb Sisters -televisiosarjaa. Naisten yhteispaino on yli 450 kiloa.

Amy Slaton on onnistunut karistamaan kiloja ja hän odottaa parhaillaan esikoistaan. Tammy sen sijaan on edistynyt siskoaan hitaammin, eikä hänelle ole voitu tehdä lihavuusleikkausta. Nyt naisen lääkäri vaatii, että Tammy laihduittaisi yhteensä sata paunaa, eli 45 kiloa. Nainen on äimistynyt tavoitteesta.

Lääkäri kuitenkin kertoo, etteivät leikkausinstrumentit muuten yletä edes naisen vatsalaukkuun paksun ihrakerroksen läpi. Hän lihoi hiljattain 50 kiloa yhden kuukauden aikana. Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi.