Rebel Wilson erosi nuoresta poikaystävästään – asia paljastui kuvatekstissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson löysi viime vuonna rinnalleen uuden rakkauden ja alkoi seurustelemaan häntä 11 vuotta nuoremman Jacob Buschin kanssa. 40-vuotias näyttelijä on vaikuttanut hyvin onnelliselta miehen kanssa, mutta nyt hän on ilmoittanut yllättäen olevansa jo sinkku.

40-vuotiaan Rebel Wilsonin suhde nuorempaan komistukseen ei kestänyt kauaa. Parisuhteensa aikana pariskunta treenasi yhdessä ja matkusteli paljon, mutta jostain syystä heidän tiensä ovat kuitenkin nyt haarautuneet eri suuntiin.

Rebel Wilson julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavalleen näyttävän kuvan, jossa naisen yllä nähdään vartalonmyötäinen denim-mekko. Kuvatekstissään tähti paljastaa, että hän on menossa Super Bowl -tapahtumaan sinkkutyttönä mieli täynnä ajatuksia. Kaunotar ei kuitenkaan ole vielä toistaiseksi poistanut sosiaalisesta mediasta hänen ja Jacob Buschin suloisia yhteiskuvia.