Suomi mainitaan Will Ferrellin Super Bowl -mainoksessa – torilla tavataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelun, Super Bowlin mainoskatkojen jokainen minuutti on tavoiteltua mainosaikaa. Monet yhtiöt ovatkin valmiita maksamaan urheilutapahtuman aikana esitettäviin mainoksiin suuria summia ja palkkaamaan niihin tunnettuja Hollywood-kasvoja.

Autoythiö General Motorsin Super Bowl -mainoksessa nähdään koomikot Will Ferrell, Awkwafina ja Kenan Thompson. Pääosin Norjaan sijoittuvassa mainoksessa vieraillaan nopeasti muissakin Pohjoismaissa, myös Suomessa. Videolla Ferrell on raivoissaan norjalaisille heidän statuksestaan sähköautojen mallimaana, ja päättää osoittaa Cadillac Lyric ja GMC Hummer EV -ajoneuvoilla myös amerikkalaisten ymmärtävän niiden päälle.

Kuten arvata saattaa, ei kolmikon matka suju suunnitelmien mukaan. Will Ferrell nimittäin päätyy autoineen Norjan sijaan Ruotsiin, samalla kun Awkwafina ja Kenan Thompson löytävät itsensä Suomesta lumen ja porojen keskeltä. Jää tosin epäselväksi, onko suomeen sijoittuva kohtaus todella kuvattu Suomen puolella.