Amy Schumer julkaisi oman alastonkuvansa – halusi esitellä muhkeaa arpeaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koomikko ja näyttelijä Amy Schumer sai hänen miehensä Chris Fischerin kanssa 2019 vuoden toukokuussa pojan, jolle he antoivat nimeksi Gene David Fischeriksi. Amy Schumer onkin viettänyt viime aikoina melko rauhallista perhe-elämää yhdessä miehensä ja taaperonsa kanssa ja jakanut hauskoja hetkiä myös Instagram-seuraajiensa kanssa.

Nyt Amy Schumer julkaisi poikkeuksellisen paljastavan kuvan itsestään. 39-vuotias perheenäiti julkaisi Instagram-kanavallaan otoksen, jossa hän poseerasi kylpyhuoneessaan ilman vaatteita. Schumer halusi jakaa seuraajilleen oman alastonkuvansa, jossa näkyi hänen sektioarpensa.

Kuvassa Amy Schumer poseeraa peilin kautta sivuprofiilissa ja peittää rintansa käsillään. ”Minusta tuntuu, että sektioarpeni näytti todella söpöltä tänään”, Schumer kirjoitti kuvatekstissään. Kommenteista päätellen moni tähden fani ja ystävä tuntui olevan asiasta samaa mieltä.