Emily Ratajkowski alastonkuvaparaatissa – somen täydeltä paljasta pintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski paljasti viime lokakuussa odottavansa miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa heidän ensimmäistä lastaan. 29-vuotias tähti on esitellyt mielellään pyöristynyttä raskausvatsaansa sosiaalisessa mediassa upeiden kuvien avulla ja päästänyt näin faninsa näkemään läheltä millaista hänen odotusaikansa on. Nyt supermalli on seurannut monien julkkisnaisten trendiä alastonkuvista.

Ratajkowski julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa neljä otoksen kuvakoosteen, jossa hän poseeraa alastomana vatsaansa esitellen. Kaksi kuvista hän on ikuistanut itse kotonaan ja kaksi on ikuistettu studio-olosuhteissa. Fanit luonnollisesti innostuivat näkemästään ja toivovat parhaillaan lisää kuvia.

Taannoin Emily pohti videolla perheen perustamista ja äitiyttä. Ratajkowskia on aiemmin ällöttänyt videot, joilla näkyy raskausvatsan ihon läpi miten vauva liikkuu. Nyt hän kuitenkin itse rakastaa vauvan liikkeiden tuntemista ja näkemistä, ja kokee saavansa liikkeiden tuntemisen avulla pienokaiseensa syvemmän yhteyden. Emily Ratajkowski on onnellinen aviomiehestään ja siitä, että hän saa tällä hetkellä olla perustamassa omaa perhettä. Nainen on toiveikas tulevaisuuden suhteen, mutta hän pelkää kuitenkin mahdollista hiustenlähtöä, joka hänelläkin voi olla edessä imetyksen lähdettyä kunnolla käyntiin.