Raskaus vei Mandy Moorelta kahvihampaan – ei siedä lempijuomaansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

This Is Us -hittisarjassa näytellyt laulaja Mandy Moore meni kihloihin Taylor Goldsmithin kanssa kolme vuotta sitten seurusteltuaan miehen kanssa kaksi vuotta. Marraskuussa 2018 pariskunta meni naimisiin ja nyt onnellinen aviopari odottaa perheenlisäystä.

Ensimmäistä lastaan odottava Mandy Moore on huomannut, että jo heti raskauden ensimmäisten 15 viikon aikana hänen mieltymyksensä ruokien ja juomien suhteen muuttuivat. 36-vuotias nainen on erityisen pettynyt siihen, että hänen rakkautensa kahvin makua kohtaan katosi yllättäen jo raskauden alkuvaiheessa.

Kahvi tunnetusti kuuluu siihen listaan ruuista ja juomista, joita tulisi vähentää raskauden aikana tai joita ei tulisi nauttia lainkaan. Nainen on silti ollut Daily Mail -sivuston mukaan surullinen siitä, että hän ei enää voi sietää kahvin makua. Aiemmin nainen haaveili aamukahvista jo ennen nukkumaan menemistä illalla, mutta nykyään ajatus lähinnä kuvottaa häntä.