Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez kävivät pariterapiassa – keskustelusta oli apua suhteessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinopopin kuningatar Jennifer Lopez ja hänen miehensä Alex Rodriguez ovat olleet parin vuoden ajan kihloissa. Pariskunta on suunnitellut unelmiensa häitä järjestettäväksi Italiassa, mutta koronavirus sotki suunnitelmat ja on siirtänyt hääjuhlan päivämäärän eteenpäin.

Koronaviruksen aiheuttama karanteeni ja sosiaalinen eristäytyminen ovat laittaneet monien parisuhteet lujille. 51-vuotias Jennifer Lopez on kuitenkin nauttinut tiiviistä elämisestä yhdessä lasten ja miehensä kanssa saman katon alla. Kiireettömyys ja paikallaan olo ovat tähdelle harvinaista herkkua, joka on tuntunut Jennifer Lopezista hyvältä.

Jennifer Lopez kertoi People-sivuston mukaan, että hän käytti työsti samaan aikaan myös parisuhdettaan miehensä Alex Rodriguezin kanssa. Kihlapari aloitti yhdessä pariterapian, jonka he kokivat hyvin hyödylliseksi kokemukseksi heidän suhteensa kannalta.