TikTok-käyttäjä hämmästyi – tajusi yllättävän seikan auton polttoaineluukusta

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusien asioiden oppimisessa aikuisiällä ei ole mitään hävettävää. Taannoin eräs autoilija paljasti TikTokissa oppineensa jotain uutta ajoneuvon tankkaamiseen liittyen 38 vuoden kypsässä iässä.

TikTokia @milltj01-nimellä käyttävä Justin paljasti hämmästyneensä tankatessa eräänä päivänä autoaan. Hän avaa videollaan ajoneuvon polttoaineen täyttöaukon kannen, ja poistaa sisällä olevan korkin. Tämän jälkeen hän sujauttaa korkin tankkaamisen ajaksi kiinni kannen sisäpuolella olevaan loveen.

Justinin emojivalinnasta päätellen polttoaineluukun loven käyttötarkoituksen ymmärtäminen todella räjäytti hänen tajuntansa. Mies pohti, kuinka hän ymmärsi asian vasta nyt. Kommenttien perusteella Justin ei kuitenkaan ole ainoa, sillä myös monet katsojat totesivat ettei heillä ole ollut hajuakaan loven tarkoituksesta ennen videon näkemistä.

@milltj01

How did I not know this?

♬ original sound – Justin

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.