Koirat eivät pidä eläinlääkäreistä – ikimuistoiset reaktiot videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat koirat eivät pidä eläinlääkärille menosta. Monilla lemmikeillä voi olla eläinlääkäristä kammo saatujen rokotteiden tai muiden ikävältä tuntuvien toimenpiteiden vuoksi.

Nyt surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään kooste koirista, jotka ovat matkalla eläinlääkärille. Koirat ovat peloissaan ja haluavat omistajiltaan tukea muun muassa halaamalla niitä. Osa yrittää päästä eläinlääkärin vastaanotolta pakoon eikä suostu liikkumaan ulko-oven luota.

Eläinlääkärin vastaanotolle päästyään koirat ilmaisevat myös haluttomuutensa kävellä itse hoitajan toimenpidehuoneeseen. Monia koiria joudutaan raahaamaan lattiaa pitkin, työntämään sekä kantamaan, että ne saadaan lopulta lääkärin tutkittaviksi.