Bam Margera sai potkut uudesta Jackass-elokuvasta – vaatii faneja boikotoimaan sitä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-sarja on saamassa jatkoa jo neljännen, myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavan elokuvan muodossa. Nyt alkuperäisiin Jackass-tähtiin lukeutunut Bam Margera on kertonut saaneensa potkut tuotannosta ja herättänyt samalla jälleen huolta hyvinvoinnistaan.

Bam Margera avautui Jackass 4 -elokuvasta poistetuksi tulemisesta sittemmin poistetuissa videoissaan. Tähden mukaan hänen ideoitaan kuitenkin käytettiin jatko-osassa. Margera kehotti seuraajiaan boikotoimaan elokuvaa ja lähettämään mielummin hänelle dollareita, jotta hän voisi tehdä oman versionsa elokuvasta.

Viime vuosina päihdeongelmista kärsineen ja lain kanssa tekemisissä olleen Margeran mukaan hänelle tehtiin kuvauksissa säännöllisesti alkoholi- ja huumetestejä, minkä lisäksi hän kertoo saaneensa tuotantoyhtiöltä masennuslääkkeitä. TMZ-sivuston mukaan tähti myönsi myöhemmin juoneensa lasillisen viiniä ja seitsemän olutta ennen avautumisvideoidensa kuvaamista. Margeran videolla tekemiä väitteitä ei toistaiseksi ole kommentoitu Paramount-tuotantoyhtiön tai muiden Jackass-ryhmän jäsenten taholta.