Marika Fingerroos paljasteli kotonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vauhdikkaalla 1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Nyt entinen salarakas on valmistautunut jouluun hieman paljastelevassa asussa.

Tällä kertaa Marika Fingerroos poseeraa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisena, koska hänellä on somekuvassaan yllään vain alusvaatteet. Päivityksessään hän kertoo tuoreesta blogistaan, jossa on kerrottu myös hieman tuoreimmista kommelluksista.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.