Bebe Rexha juhlisti ystävänpäivää – poseerasi tulikuumissa tunnelmissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Bebe Rexha on luonut etenkin Yhdysvalloissa menestyksekästä uraa popmaailmassa. Musiikkinsa lisäksi hän on tullut tunnetuksi rohkeaakin tyyliä edustavista kuvistaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt Bebe Rexha on juhlistanut ystävänpäivää juhlapäivän romanttiseen merkitykseen sopivissa merkeissä. 31-vuotias laulaja jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän poseeraa tulipunaisissa alusvaatteissa. Kuvatekstissä tähti kertoi olleensa valmistamassa juhlapäivän aamupalaa miehelleen.

Bebe Rexhan kuvatekstissä mainitsema mies on oletettavasti Keyan Safyari, jonka kanssa hänen paljastettiin viime syksynä seurustelevan. Safyari tunnetaan televisioalan monitaiturina, joka on erityisesti kunnostautunut kuvaajana. Rexha toi suhteensa julkisuuteen julkisilla hellyydenosoituksilla viime syyskuussa.